Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic bulb large1
-
olive oil2 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved40 g
-
pearled spelt washed300 g
-
white wine150 g
-
500 g chicken stockliquid vegetable stock500 g
-
single cream150 g
-
lemons finely grated zest and 40 g juice2
-
fresh chives finely sliced2 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, for garnishing
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1810 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Red Pepper Houmous
5 min
Asparagus Risotto
45 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Fennel Risotto
35 min
Pea and Mint Risotto
40 min