Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic bulb large1
-
olive oil2 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved40 g
-
pearled spelt washed300 g
-
white wine150 g
-
500 g chicken stockliquid vegetable stock500 g
-
single cream150 g
-
lemons finely grated zest and 40 g juice2
-
fresh chives finely sliced2 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, for garnishing
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1810 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Vegetarian Pizza (TM5)
Brak ocen
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 godz. 35 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min