Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic bulb large1
-
olive oil2 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved40 g
-
pearled spelt washed300 g
-
white wine150 g
-
500 g chicken stockliquid vegetable stock500 g
-
single cream150 g
-
lemons finely grated zest and 40 g juice2
-
fresh chives finely sliced2 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, for garnishing
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1810 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Asparagus Risotto
45 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Ratatouille
40 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Portuguese Leeks
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Red Pesto
10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.