Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes large4
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)90 g
-
fresh mint leaves15 g
-
bread torn in pieces60 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
red onions quartered120 g
-
pitted green olives12
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs2
-
ricotta cheese80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
1585 kJ /
380 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.