Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Pearl Barley Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, rinsed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (opcjonalnie)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgettes sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)50 g
-
almond butter60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min