
Urządzenia i Akcesoria
Œufs mimosas à la sardine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau
-
4 œufs
-
30 g d'échalote
-
3 brins de persil frais équeutés
-
1 jaune d'œuf
-
1 c. à soupe de moutarde
-
140 g de sardines à l'huile égouttées
-
le jus d'un citron jaune
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
183 kcal /
763 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de l'œuf
10 Przepisów
Francja
Francja