Sauce allégée aux herbes

Sauce allégée aux herbes

4.6 67 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 bocal

Składniki

  • 30 g d'échalote coupée en deux
  • 20 g d'herbes aromatiques fraîches au choix ou en mélange (ciboulette, basilic, menthe ..), ciselées
  • 100 g de fromage blanc, 20% m.g.
    100 g de yaourt nature
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 1 c. à café rase de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 205 kcal / 660 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...