Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de fromage à tartiner, type Philadelphia ou St Morêt
- 1 c. à café de fécule de maïs, type Maïzena
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de yaourt nature
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 1 jaune d'œuf
- du sel
- 750 g d'eau
- 4 tranches de saumon fumé
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 948 kJ / 226 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Bouchées aux saint-jacques
25 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min