Urządzenia i Akcesoria
Spinach, Orange and Carrot Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min