![Cream of Vegetable Soup Cream of Vegetable Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8DF1612F-D06A-473B-B426-F97AADE62276/Derivates/80D4905C-75FD-4C55-9B51-BC6A7E74980C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g leeks, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 500 g water
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- 100 g fresh spinach leaves
- 1 pinch fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 101 kJ / 23 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli and Stilton Soup
30min
Asparagus cream soup
30min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 min
Pumpkin Soup
35 min
Slow Cooked Beans with Cider
2hod. 30min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Asparagus Stem Soup
55min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min