Cream of Vegetable Soup

Cream of Vegetable Soup

2.8 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • leeks cut in pieces
    250 g
  • celery stalks cut in pieces
    150 g
  • water
    500 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh spinach leaves
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 23 kcal / 101 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...