Urządzenia i Akcesoria
Cream of Vegetable Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
leeks cut in pieces250 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
water500 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves100 g
-
fresh thyme leaves only1 pinch
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
101 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Leek and potato soup
45 min
Vegetable soup
35 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Green Goodness Soup
10 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min