Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
carrots cut in matchsticks (5 mm)400 g
-
leeks cut in pieces (5 mm)400 g
-
cod fillets skin and bones removed (approx. 500 g total weight)4
-
milk450 g
-
white peppercorns10
-
plain flour50 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fresh chives cut in pieces5 - 10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1835 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Chicken Provencale
1 godz.
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min