Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
TM6 TM5 TM31

Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice

4.0 (30 ocen)

Składniki

  • 200 g basmati rice
  • 2 tsp fine sea salt
  • 1000 g water
  • 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
  • 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
  • 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
  • 450 g milk
  • 10 white peppercorns
  • 50 g plain flour
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp mustard powder
  • 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1835 kJ / 439 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
65.9 g
Tłuszcz
4.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy