Urządzenia i Akcesoria
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
carrots cut in matchsticks (5 mm)400 g
-
leeks cut in pieces (5 mm)400 g
-
cod fillets skin and bones removed (approx. 500 g total weight)4
-
milk450 g
-
white peppercorns10
-
plain flour50 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fresh chives cut in pieces5 - 10 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.2 g
Kalorie
1835 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Boiled Eggs
20 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Creamed Cod
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Pork with Spinach Lentils
20 min