Wersje kompatybilne
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1835 kJ / 439 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 65.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Pas d’évaluation
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Tomato basil chicken stew
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min