Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min