Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Mint Courgettes
30 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.