Carrot and Roasted Red Pepper Purée

Carrot and Roasted Red Pepper Purée

4.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • carrots cut in pieces (2-3 cm)
    450 g
  • water
    700 g
  • roasted red peppers, preserved (drained)
    4
  • unsalted butter diced
    30 g
  • mace
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 102 kcal / 427 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 6.6 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...