Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 700 g water
- 4 roasted red peppers, preserved (drained)
- 30 g unsalted butter, diced
- ¼ tsp mace
- 1 tsp fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 427 kJ / 102 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
Alternatywne przepisy
Red Cabbage
1 godz.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Steamed Broccoli Mash
35min
Chicken Provencale
1 godz.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Carrot and Parsnip Mash
45 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Courgettes with Corn
25min