Urządzenia i Akcesoria
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Soup
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced100 g
-
cauliflower florets (3-4 cm)750 g
-
liquid vegetable stock hot400 g
-
coconut milk400 g
-
double cream200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
butter50 g
-
cauliflower florets small (1-2 cm), blanched125 g
-
cumin seeds1 tsp
-
onion seeds1 tsp
-
flaked coconut toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
2381 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
57 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min