Urządzenia i Akcesoria
Carrot, Orange and Ginger Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste15 - 25 g
-
orange thin peelings of skin only½
-
onions quartered225 g
-
carrots cut in pieces480 g
-
unsalted butter35 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water700 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
608 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min