Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Cannellini Bean Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)30 g
-
boiling water300 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter diced60 g
-
tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)480 g
-
liquid vegetable stock (see tip)400 g
-
fresh sage leaves2
-
fine sea salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
464.5 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1097.2 kJ /
262.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 h 20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Onion Soup
1 h