Urządzenia i Akcesoria
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Soup
-
onion halved1
-
garlic clove1
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut in pieces1
-
celery stalks cut in pieces2
-
pumpkin cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
French green lentils soaked overnight and drained150 g
-
dried bay leaf1
-
water600 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
chorizo sliced (1 cm)250 g
Pancetta Croutons
-
pancetta12 slices
-
bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1384 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min