Urządzenia i Akcesoria
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Soup
-
onion halved1
-
garlic clove1
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut in pieces1
-
celery stalks cut in pieces2
-
pumpkin cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
French green lentils soaked overnight and drained150 g
-
dried bay leaf1
-
water600 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
chorizo sliced (1 cm)250 g
Pancetta Croutons
-
pancetta12 slices
-
bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1384 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min