Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Basmati Rice
35 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Ratatouille
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min