Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli Mash
35 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Whisked Egg Whites
5 min
Guacamole
5 min
Tomato Sauce
40 min
Tomato Rice
30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min