Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Tomato sauce
40 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min