Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Ratatouille
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min