Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Romesco Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcjonalnie) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Guacamole
5 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min