
Wersje kompatybilne
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La purée de panais à l'anis
- 150 g de lait
- 10 g de pastis
- 350 g de panais coupés en morceaux
- 1 clou de girofle
- 1 anis étoilé
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La sole et le beurre grenade
- 300 g de filets de sole
- 2 pincées de sel
- 75 g d'échalotes
- 3 grenades
- 100 g de jus de grenade
- 70 g de beurre demi-sel coupé en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 728 kcal / 3046 kJ
- Białko
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Węglowodany
- 71 g