Soupe de poisson au curry

Soupe de poisson au curry

4.0 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile neutre
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • 700 g d'eau
  • 150 g de vin blanc sec
  • 200 g de crème de coco
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de pommes de terre coupées en dés
  • 300 g de dos de cabillaud
  • 2 brins de coriandre fraîche ciselée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 249 kcal / 1044 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...