Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile neutre
- 2 c. à café de curry en poudre
- 700 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème de coco
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de pommes de terre, coupées en dés
- 300 g de dos de cabillaud
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1044 kJ / 249 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe asiatique au bœuf
35min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe de poisson
40min
Soupe de saumon à l'aneth
35min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25min
Soupe thaïe aux crevettes
30 min
Soupe de poissons
45 min
Consommé de bœuf
35min
Soupe de poisson
20min
Soupe de poulet au citron vert
35min
Marmite du pêcheur
50min