Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 632 kJ / 150 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cabillaud aux vapeurs d'agrumes et fleurons en pâte feuilletée
1h 45min
Sauce orange-citron
30 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 Std. 5 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12u.
Caille au pain d'épices et cassis
1 Std.
Bavarois tomate-fraise
2j 25 menit
Carpaccio de saint-jacques
45min
Tartare de bar
10 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3u. 10min