Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Douillon aux poires
1h 15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Salade d'été
10 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min