Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet mignon exotique
35 Min
Verrines "toutes vertes"
30min
Bloody Mary
5 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15 min
Sauce rose au yaourt
10 min
Tuiles au fromage
15min
Verrines printanières
25 min
Verrines à l'italienne
3h 25 min.
Verrine saumon-endive
10 min