Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait demi-écrémé
- 40 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
-
½
dose de safran en poudre
lub 1 pistil de safran - 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 300 g d'oreillons de pêche au sirop
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 495 kJ / 117 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto exotique
30min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Risotto de printemps
55min
Risotto aux morilles
45min
Fraîcheur de nectarine
25min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto au saumon
45min