Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait demi-écrémé
- 40 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
-
½
dose de safran en poudre
lub 1 pistil de safran - 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 300 g d'oreillons de pêche au sirop
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 495 kJ / 117 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 min
Gratin de figues
25min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Ballotine comme un macaron
25min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min