Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de morue dessalée
- 35 g d'huile d'olive
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 16 piquillos entiers, en conserve
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 80 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bourride
1 Std.
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 godz.
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Brandade de morue
24h 35min
Bouillabaisse
1h 15min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Briouats
35 Min
Estouffat toulousain
2h
Garbure
1 Std. 10 Min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Axoa d'agneau
55min