Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de morue dessalée
- 35 g d'huile d'olive
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 16 piquillos entiers, en conserve
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 80 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Effiloché de canard en parmentier
55min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1u.
Baba au rhum
3h
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1u.
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Fiadone
55min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15 min
Garbure
1h 10min
Mouclade
1u.
Axoa d'agneau
55min
Calamar à la piperade
35min