Velouté du potager

Velouté du potager

3.4 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 150 g de céleri branche coupé en tronçons
  • 500 g d'eau
  • 2 pincées de sel marin gris, à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'épinards frais
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de thym frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 23 kcal / 101 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...