
Urządzenia i Akcesoria
Velouté du potager
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
250 g de blancs de poireau coupés en tronçons
-
150 g de céleri branche coupé en tronçons
-
500 g d'eau
-
2 pincées de sel marin gris, à ajuster en fonction des goûts
-
100 g d'épinards frais
-
2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de thym frais
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
23 kcal /
101 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Détox
10 Przepisów
Francja
Francja