Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe paysanne express
45 min
Bouillon de légumes parfumé
45 min
Velouté du potager
15min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Potage au poireau
30 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Soupe complète végétarienne
30 min
Soupe au chou
45 min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 min
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Velouté carotte-betterave
35min