Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 119 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Soupe paysanne express
45min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Bouillon de légumes parfumé
45min
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe au chou
45min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 min
Potage au poireau
30min
Velouté du potager
15 min