Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
TM6 TM5 TM31

Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad

4.8 (57 ocen)

Składniki

  • 300 g broccoli florets
  • 1 red pepper (approx. 200 g), deseeded, cut in pieces
  • 1 apple (approx. 130 g), peeled, cored and quartered
  • 30 g pine nuts
    lub 30 g sunflower seeds
  • 25 g olive oil
  • 15 g cider vinegar
    lub 15 g white balsamic vinegar
  • 1 tsp honey
  • 1 ½ tsp mustard
  • 1 tsp fine sea salt
    lub 1 tsp herb salt
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
449 kJ / 107 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy