Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried fennel seeds1 tsp
-
oil20 g
-
onions halved then sliced (5 mm)60 g
-
fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing400 g
-
sugar20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
fine sea salt
-
pine nuts30 g
-
bocconcini drained125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2324 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 dk
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1sa 20 dk
Basmati Rice
35 dk
Steamed Rice
25 dk
Portuguese Leeks
45 dk
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 dk
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 dk
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 dk
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 dk
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 dk
Best Basic Houmous
5 dk