Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 4 Tbsp lime juice (approx. 2½ limes)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- 4 fresh salmon fillets, thick cut, boneless (approx. 150 g each)
Spice Paste
- 60 g desiccated coconut
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 g fresh coriander leaves
- 3 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
- 2 garlic cloves
- ½ tsp cumin seeds, toasted
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp ground turmeric
- 2 Tbsp vegetable oil
Rice
- 1200 g water
- 200 g basmati rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2097 kJ / 501 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
Alternatywne przepisy
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Cod with citrus butter
50min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min