Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
lime juice (approx. 2½ limes)4 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)4
Spice Paste
-
desiccated coconut60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired3
-
garlic cloves2
-
cumin seeds toasted½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil2 Tbsp
Rice
-
water1200 g
-
basmati rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
33.1 g
Kalorie
2097 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 Std.
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Seafood Korma
40 Min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Prawn Curry
30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.