Urządzenia i Akcesoria
Steamed Salmon Parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Marinade
-
lime juice (approx. 2½ limes)4 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh salmon fillets thick cut, boneless (approx. 150 g each)4
Spice Paste
-
desiccated coconut60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired3
-
garlic cloves2
-
cumin seeds toasted½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil2 Tbsp
Rice
-
water1200 g
-
basmati rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
33.1 g
Kalorie
2097 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pilau Rice
30 min
Basmati Rice
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min