Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai Noodles with Prawns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried rice noodles flat, medium200 g
-
boiling water for soaking
-
roasted peanuts, unsalted80 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh coriander roots and stems cut in pieces, reserving leaves for garnishing6 sprigs
-
olive oil20 g
-
fish sauce1 ½ Tbsp
-
lime juice (approx. 2-3 limes)40 g
-
tamarind paste1 Tbsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
shrimp paste (see tip)¼ tsp
-
palm sugar (approx. 1 cm cube), grated3 tsp
-
medium eggs2
-
water500 g
-
raw prawns, peeled, deveined350 g
-
fresh bean sprouts for garnishing70 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing10
-
crispy, fried shallots for garnishing3 Tbsp
-
lime cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1616.2 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
2303 kJ /
550.4 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Kung Pao Prawns
45 min
Chicken Korma
40 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Chicken Pad Thai
20 min
Quick fruit sorbet
10 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Green Curry Chicken
55 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min