Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
olive oil50 g
-
red onions halved50 g
-
cucumber cut in pieces100 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon finely grated zest1
-
water400 g
-
red quinoa washed and drained100 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)230 g
-
cherry tomatoes halved150 g
-
fresh baby spinach30 g
-
watercress70 g
-
goat's cheese hard, diced (1 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1587 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min