Urządzenia i Akcesoria
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653 mg
Białko
23 g
Kalorie
2884 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Tomato Pie
3h
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min