Urządzenia i Akcesoria
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653 mg
Białko
23 g
Kalorie
2884 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.