Urządzenia i Akcesoria
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
653 mg
Białko
23 g
Kalorie
2884 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min