Urządzenia i Akcesoria
Veggie 'Burritos'
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
cooked chickpeas (drained weight)240 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice2 Tbsp
-
tahini1 ½ Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
boiling water
-
water
-
ice cubes
-
iceberg lettuce leaves, large6
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)135 g
-
red peppers deseeded, cut in pieces (5 cm)150 g
-
coriander leaf12 sprigs
-
cress6 Tbsp
-
chia seeds6 tsp
-
pineapple (opcjonalnie) cubed (1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
686 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Barbecue Beanburger Sliders
1 godz. 50 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min