Urządzenia i Akcesoria
Veggie 'Burritos'
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
cooked chickpeas (drained weight)240 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice2 Tbsp
-
tahini1 ½ Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
boiling water
-
water
-
ice cubes
-
iceberg lettuce leaves, large6
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)135 g
-
red peppers deseeded, cut in pieces (5 cm)150 g
-
coriander leaf12 sprigs
-
cress6 Tbsp
-
chia seeds6 tsp
-
pineapple (opcjonalnie) cubed (1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
686 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Tofu stew
30 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Carrot and Coconut Smoothie
10 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
White Bean Salad
5 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min