Urządzenia i Akcesoria
Veggie 'Burritos'
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
cooked chickpeas (drained weight)240 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice2 Tbsp
-
tahini1 ½ Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
boiling water
-
water
-
ice cubes
-
iceberg lettuce leaves, large6
-
carrots peeled, cut in pieces (4 cm)135 g
-
red peppers deseeded, cut in pieces (5 cm)150 g
-
coriander leaf12 sprigs
-
cress6 Tbsp
-
chia seeds6 tsp
-
pineapple (opcjonalnie) cubed (1 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
686 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Tofu stew
30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min