Wersje kompatybilne
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
Alternatywne przepisy
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Mushroom pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Veracruz Fish
30min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min