Urządzenia i Akcesoria
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in cubes (3 cm)600 - 700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
pollock fillets cut in cubes (3 cm)600 g
-
savoy cabbage shredded (1 cm)250 g
-
cream cheese100 g
-
oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange2 - 3
-
cornflour15 g
-
ground turmeric½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.4 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Vegetable and Almond Soup
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min