Urządzenia i Akcesoria
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in cubes (3 cm)600 - 700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
pollock fillets cut in cubes (3 cm)600 g
-
savoy cabbage shredded (1 cm)250 g
-
cream cheese100 g
-
oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange2 - 3
-
cornflour15 g
-
ground turmeric½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.4 g
Kalorie
1785 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Broccoli Sauce
35min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1u.
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1u. 10min
Chicken Provencale
1u.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1u. 15min
Omelette Sticks
30min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Seafood Salad with Pearl Barley
1u. 35min
Pork with Spinach Lentils
20min
Garlic Potatoes with Caraway
1u.