![Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A999D2E7-4547-4F15-8271-396EEA610919/Derivates/03D854F2-3F1E-4E36-82D7-E40B55837F4C.jpg)
Wersje kompatybilne
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Białko
- 33.4 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
Alternatywne przepisy
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Mint Courgettes
30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pumpkin Soup
35min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min