Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Curry with Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Rice
-
water1300 g
-
unsalted butter, dicedolive oil25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
Curry
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces1
-
onions quartered100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
olive oil20 g
-
tinned coconut milk400 g
-
water100 g
-
ground turmeric1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots sliced (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgette sliced (1 cm)150 g
-
frozen peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1689 mg
Białko
13 g
Kalorie
2252 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min