![Vegetable Curry with Rice Vegetable Curry with Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C38CD950-4B72-4249-8AA5-CE087C0E3CD1/Derivates/D05C720F-DE0D-41C8-91B8-83C39A39913D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
lub unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
Curry
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 400 g tinned coconut milk
- 100 g water
- 1 tsp ground turmeric
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgette, sliced (1 cm)
- 100 g frozen peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2252 kJ / 538 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1689 mg
Alternatywne przepisy
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Chick Pea Curry
35 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1hod.
Smoked Salmon Pâté
5min
Lasagne with Vegetable Ragu
1hod. 10min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min