Mediterranean Bread

Mediterranean Bread

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
16 portion

Składniki

  • black olives pitted
    90 g
  • fresh rosemary leaves only
    4 - 5 sprigs
    4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only
  • fresh red chilli deseeded
    ½
  • sun-blush tomatoes drained
    100 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    310 g
  • fresh yeast crumbled
    15 g
    1 tsp dried yeast
  • sugar
    10 g
  • medium egg
    1
  • fine sea salt
    1 pinch
  • water warm
    80 g
  • milk
    100 g
  • olive oil for greasing
  • feta cheese crumbled
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 109 kcal / 455 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 15.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...