Urządzenia i Akcesoria
Bloody Mary Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
shallot halved1
-
olive oil20 g
-
tomatoes skinned, quartered (approx. 200 g)3
-
tomato juice500 g
-
lime juice30 g
-
vodka25 g
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
celery salt½ tsp
-
Tabasco® sauce or to taste4 dashes
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Christmas Punch
20 min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Creamy Tomato Soup
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Nut Cupcakes
30 min
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min