Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Białko
- 172 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 74 g
Alternatywne przepisy
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Fish Stew
45 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Seafood Risotto
40 Min