Brodet (Fish stew)
TM5 TM6

Brodet (Fish stew)

4.1 (9 ocen)

Składniki

  • 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 300 g onions, quartered
  • 1 Tbsp red wine vinegar
  • 3 garlic cloves, crushed (see tip)
  • 1 bay leaf
  • 500 g tomatoes, halved
  • 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
  • 5 g raisins
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
  • 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
6873 kJ / 1640 kcal
Białko
172 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
74 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy