Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Białko
- 172 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 74 g
Alternatywne przepisy
Crab & Prawn Linguine
25min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Chicken Étouffée
45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Creamed Cod
45 min