Urządzenia i Akcesoria
Brodet (Fish stew)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus 1 Tbsp60 g
-
onions quartered300 g
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves crushed (see tip)3
-
bay leaf1
-
tomatoes halved500 g
-
water (enough to just cover ingredients)250 - 300 g
-
raisins5 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)500 g
-
fresh mixed seafood to taste400 - 500 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
172 g
Kalorie
6873 kJ /
1640 kcal
Tłuszcz
74 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Veracruz Fish
30 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min