Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Squash and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.2 g
Kalorie
1562 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Curry
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min