Urządzenia i Akcesoria
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
garlic clove1
-
frozen salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes500 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min