Urządzenia i Akcesoria
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
garlic clove1
-
frozen salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes500 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Chicken Provencale
1 godz.
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Veracruz Fish
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min