Pink Salad
TM6 TM5 TM31

Pink Salad

3.9 (13 ocen)

Składniki

  • 300 g white cabbage, cut in pieces
  • 300 g carrots, cut in pieces
  • 300 g beetroots, cooked, cut in pieces
  • 125 g olive oil
  • 1 large egg
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 10 g fresh coriander leaves
  • ¼ tsp Worcestershire sauce
  • 1 pinch ground black pepper
  • 20 g lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1062 kJ / 254 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
10.3 g
Tłuszcz
22.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy