Urządzenia i Akcesoria
Pink Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1062 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot salad
10 min
Creamy Pepper Soup
20 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Beetroot Salad
10 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min