Urządzenia i Akcesoria
Pink Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage cut in pieces300 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
beetroots cooked, cut in pieces300 g
-
olive oil125 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1062 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Beetroot Salad
10 min
Chicken Étouffée
45 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 min
Sweet and Sour Peppers
40 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min