Pink Salad

Pink Salad

3.9 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • white cabbage cut in pieces
    300 g
  • carrots cut in pieces
    300 g
  • beetroots cooked, cut in pieces
    300 g
  • olive oil
    125 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • Worcestershire sauce
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • lemon juice
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 254 kcal / 1062 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 10.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...