Urządzenia i Akcesoria
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
552 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min