Urządzenia i Akcesoria
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
552 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min