Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli

Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli

3.6 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • cod fillets, skinless
    600 - 700 g
  • cornbread cut in pieces
    120 g
  • pitted green olives
    50 g
  • olive oil plus extra for brushing and drizzling
    20 g
  • onions quartered
    125 g
  • garlic cloves
    2
  • cherry tomatoes on the vine
    30
  • orange juice
    10 g
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • water
    750 g
  • new potatoes halved (2-3 cm)
    600 - 650 g
  • tenderstem broccoli rinsed
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 311.9 kcal / 1304.8 kJ
Białko 25.7 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 37.3 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 552 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...