Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (opcjonalnie)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 477 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 760 mg
Alternatywne przepisy
Egg Fried Rice
35min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Pancakes with Two Fillings
40min
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min