![Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0fb09bcf-cc9a-4a6d-9596-d6bffde91d80/Derivates/148b337b-c818-4bb3-9848-07716fcb2fd8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (opcjonalnie)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 477 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 760 mg
Alternatywne przepisy
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Boiled Pasta
20p
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Chicken Tagine
25 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min