
Urządzenia i Akcesoria
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Kartoffeln in mundgerechten Stücken750 g
-
Porree in Ringen (ca. 1 cm)700 g
-
Kasseler in 4 oder 8 Scheiben600 g
-
Milch350 g
-
körniger Senf15 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Speisestärke30 g
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
504 kcal /
2112 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy