Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Porree, Weißes und Hellgrünes längs halbiert, in Stücken (1 cm)
- 20 g Öl
- 400 g Schweinemett, grob zerzupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 750 g kochendes Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
lub 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 125 g Schmelzkäse
- ½ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Pizzasuppe
40min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1sa 10 dk
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 godz.
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1sa 10 dk
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 min
Käse-Porree-Suppe
30 min
Hack-Käse-Topf
45min
Kasseler Gulasch
40min
Schnelle Silvestersuppe
40min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min