
Urządzenia i Akcesoria
Bouneschlupp (Saarland)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Öl10 g
-
grüne Bohnen in Stücken (2 cm)500 g
-
Kartoffeln in Würfeln (2 cm)500 g
-
Porree in Ringen (1 cm)100 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 - 1 ½ TL
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Nelken4 - 5
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
geräucherte Mettwürstchen (à ca. 100 g)4
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
470 kcal /
1962 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Deutsche Küche
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy