Urządzenia i Akcesoria
Zupa Pho
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porcje
Składniki
-
150 g cebuli przekrojonej na pół
-
70 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego na kawałki
-
2 ząbki czosnku
-
2 gwiazdki anyżu
-
1 laska cynamonu
-
2 łyżeczki nasion kolendry
-
600 g skrzydełek z kurczaka
-
200 g polędwicy wołowej pokrojonej w 2 cm plastry
-
1000 g wody
-
1 papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
-
40 g cebuli dymki drobno pokrojonej (20 g białej i 20 g zielonej części)
-
20 g sosu rybnego bezglutenowego
-
150 g makaronu ryżowego nitki
-
100 g kiełków fasoli mung, świeżych
-
15 g kolendry, świeżej drobno pokrojonej
-
1 limonka pokrojona w ćwiartki
-
cukier do smaku
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
44.3 g
Kalorie
2206 kJ /
527 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Koreański makaron japchae (TM5)
1 godz. 15 min
Tajska zupa z krewetkami (Tom Kha Goong)
40 min
Japońska zupa ramen
1 godz. 50 min
Ostra zupa z owocami morza (Tom Yum)
30 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 godz. 5 min
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1 godz. 15 min
Ramen z klopsikami z indyka
2 godz. 25 min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 min
Zupa miso
45 min
Pad Thai z kurczakiem
30 min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 godz. 50 min
Zupa tajska z pastą curry Edyty Cygan
1 godz. 5 min