Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and Camembert stuffed chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cranberry pesto stuffing
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 30 g)½
-
butter20 g
-
dried cranberries50 g
-
raw hazelnuts30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
Camembert cheese cut into quarters150 g
Chicken, potatoes and mustard sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 60 g)½
-
fresh chives cut into quarters10
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
small potatoes well-washed and cut into pieces (3-4cm)6
-
skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)3
-
fresh green beans trimmed150 - 200 g
-
dry white wine20 g
-
plain flour2 tbsp
-
English mustard3 tsp
-
ground horseradish2 tsp
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
2028.7 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.