Meatballs with white wine mushroom sauce
TM6 TM5 TM31

Meatballs with white wine mushroom sauce

4.3 (151 ocen)

Składniki

Meatballs

  • 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
  • ½ brown onion
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 tsp dried mixed herbs
  • 20 g olive oil
  • 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
  • 1 egg
  • 20 g full cream milk
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp oil, for frying

White wine mushroom sauce

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp cornflour
  • 1 garlic clove
  • 1 eschalot (approx. 30 g)
  • 40 g butter
  • 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • micro herbs, for garnishing (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1472.4 kJ / 350.6 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
22.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
1.8 g
Sód
473.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy