Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with white wine mushroom sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
day-old bread torn into pieces (3 cm)80 g
-
brown onion½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
dried mixed herbs1 tsp
-
olive oil20 g
-
beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
egg1
-
full cream milk20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil for frying1 tbsp
White wine mushroom sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
dry white wine60 g
-
cornflour1 tbsp
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into thin slices200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
473.7 mg
Białko
25 g
Kalorie
1472.4 kJ /
350.6 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Beef stroganoff
35 min
Meat stock paste
45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min