Urządzenia i Akcesoria
Moroccan beef stew with Israeli couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil40 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)800 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
plain flour2 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pearl couscous (Israeli couscous)300 g
-
water900 g
-
carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)2
-
turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)1
-
zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)1
-
raisins100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2566 mg
Białko
86.3 g
Kalorie
4467.3 kJ /
1063.5 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
15.1 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
99.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Chilli con carne
45 min
Beef stroganoff
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Beef ragu
1 godz. 25 min