Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Białko
- 86.3 g
- Węglowodany
- 99.5 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 15.1 g
- Sód
- 2566 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 min
Curried sausages and lentils
1h
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Chicken cacciatore
50 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Hunters' stew
1h