Urządzenia i Akcesoria
Brie, speck and walnut risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1558.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
2204 kJ /
524.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Savoury crêpes
45 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Classic mushroom risotto
30 min