Urządzenia i Akcesoria
Brie, speck and walnut risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
speck cut into cubes (1-2 cm)70 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine50 g
-
water700 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ - ¼ tsp
-
Brie cheese softened and cut into cubes (2-3 cm)110 - 125 g
-
walnuts broken into pieces20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1558.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
2204 kJ /
524.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Pork pies
2 godz. 20 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min