Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g dried shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- boiling water, for soaking
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 leek, white part only, cut into pieces (3 cm) (approx. 150 g)
- 125 g raw cashews
- 200 g white wine
- 200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken tenderloins
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tbsp olive oil
- ½ brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 5 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 1 tbsp fresh lemon thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g fresh button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 1 - 2 zucchinis, cut into noodles using a spiralizer (approx. 10-15 cm long)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1328.3 kJ / 316.3 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 578.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken with sparkling wine cream sauce
1hod. 5min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Raw zucchini bolognaise
15 Min
Chicken cacciatore
50min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1hod.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Rice salad
1hod.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Turkey patties
30min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Cauliflower "fried" rice
45 Min