Chicken San Fernando
TM6 TM5 TM31

Chicken San Fernando

4.3 (35 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 dried chipotle chillies, stalks removed
  • boiling water, for soaking
  • 150 g roasted unsalted peanuts
  • 1 tsp cumin seeds
  • 8 red peppercorns, plus extra for garnishing
  • 2 whole cloves
  • 400 g tomatoes, cut into halves (see Tips)
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1929.2 kJ / 459.3 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
6.2 g
Tłuszcz
7.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
4.4 g
Sód
303 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy