Urządzenia i Akcesoria
Chicken San Fernando
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
dried chipotle chillies stalks removed2 - 3
-
boiling water for soaking
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
cumin seeds1 tsp
-
red peppercorns plus extra for garnishing8
-
whole cloves2
-
tomatoes cut into halves (see Tips)400 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)3 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
303 mg
Białko
37 g
Kalorie
1929.2 kJ /
459.3 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Hunters' stew
1 godz.
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Chorizo and chicken pasta
50 min